Hoogpolig vloerkleed etnostijl ruitpatroon

van € 14,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-262-3-2I12
Beschrijving
De traditionele motieven van de Berberstammen die als inspiratie dienden voor dit prachtige vloerkleed in Berberdesign zijn eenvoudig, natuurlijk en juist daarom zo prachtig. De eenvoudige ruiten lijken met de hand getekend en geven het kleed een opvallende look. Trendbewuste klanten zijn vaak op zoek naar een comfortabel vloerkleed dat een authentieke etno-look combineert met hoogwaardige eigenschappen en praktische aspecten. De zachte hoge pool dankt zijn interessante look aan het speciale Three Color-garen. Het voldoet aan alle eisen van modern wooncomfort: Het kleed is robuust en slijtvast en geschikt voor verschillende woonruimtes. Het STANDARD 100 by OEKO-TEX® -certificaat garandeert dat het vrij is van schadelijke stoffen. Deze knuffelzachte blikvanger met franjes heeft een poolhoogte van 50 millimeter, een gewicht van 2.500 gram per vierkante meter en is geschikt voor ruimtes met vloerverwarming. Onze tip: Met name minimalisten houden van de eenvoudige vormentaal van nomadenvolken. De trendy look kan perfect worden gecombineerd met de Scandinavische interieurstijl. Maar ook in combinatie met de vrolijke boho-trend komen de fraaie patronen gewoon fantastisch tot hun recht.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100 % polypropyleen
  • Poolhoogte: 50 mm/gewicht: 2.500 g/m2
  • Robuust
  • Onderhoudsvriendelijk
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben