Tapijt used-look schilderijdesign

van € 33,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-266-6-10I2
Beschrijving
"Opwindend abstract: Dit markante en moderne tapijt is uniek met zijn opvallende ontwerp en extravagante kleurstelling. Een rode rechthoek doorbreekt het warme beige en geeft het tapijt met zijn getekende optiek een vleugje used-look. De onregelmatig uitziende penseelstrepen maken het tapijt een modern kunstwerk en zorgen voor een bijzonder spannende en interessante sfeer in uw favoriete kamer! In tegenstelling tot een schilderij is het hoogwaardige laagpolige tapijt stevig en onderhoudsarm. Het tapijt is gemaakt van stevig polyester en overtuigt niet alleen met zijn intensieve rode kleur, maar ook door zijn ongevoeligheid en het feit dat hij conform het STANDARD 100 by OEKO-TEX®-keurmerk vrij is van schadelijke stoffen. De poolhoogte van vijf millimeter en het lage gewicht zorgen voor een betoverend loopgevoel en geven uw woning in combinatie met de geavanceerde cross-weaving-techniek een vleugje esthetisch comfort! Onze tip: Plaats het tapijt voor een ruwe muur of gebruik behang met een betonlook om de ruwe en kunstzinnige charme van het tapijt te versterken."
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polyester
  • Poolhoogte: 5 mm / Gewicht: 1.498 g/m2
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Robuust / onderhoudsarm

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben