Hoogpolig vloerkleed Shaggy franjes ruiten crème

SALE
Hoogpolig vloerkleed Shaggy franjes ruiten crème
Hoogpolig vloerkleed Shaggy franjes ruiten crème
Hoogpolig vloerkleed Shaggy franjes ruiten crème
     
van € 44,99 € 59,99 (25% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Nog maar een paar beschikbaar

Maat:

Kleur:

  • 10-269-3-9I4
Beschrijving
Eenvoudig en individueel: Dit gezellige shaggy-vloerkleed overtuigt met een hoogwaardige uitstraling en een trendy design! Tegen de zachtgrijze achtergrond vallen geometrische vormen op in klassieke crèmetinten waardoor het tapijt een coole stijl krijgt. Het laagpolige shaggy-kleed met franjes is gemaakt van onderhoudsvriendelijk polyester. Hierdoor is het knuffelige oppervlak bijzonder robuust. Het licht opengewerkte patroon van vierkanten en ruiten geeft het tapijt een trendy used-effect. Onze tip: Combineer het vloerkleed in een Scandinavische stijl. Door de zachte kleuren en de speciale uitstraling is het ontwerp een chique accessoire in een gezellige woonkamer. Lichte meubels, grote lampen en eenvoudige decoraties onderstrepen het purisme van de Scandinavische trendlook!
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100 % polyester
  • Poolhoogte: 14 mm
  • Robuust
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Shaggy
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben