Vloerkleed woonkamer leder wol strepen

van € 89,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Nog maar een paar beschikbaar

Maat:

Kleur:

  • 10-271-1-7I2
Beschrijving
Een koeienvel op de vloer voegt een warm, behaaglijk accent aan de kamer toe. Deze klassieker uit de wereld van cowboys kan echter enigszins ouderwets lijken in een modern interieur en is daarom misschien niet uw eerste keuze als u aan een vloerkleed van natuurlijk materiaal denkt. De nieuwe generatie koeienvelachtige tapijten presenteert zich als een spannend alternatief: In dit model dat deels uit leer bestaat, bepalen smalle strepen in patchwork-stijl de interessante look. De geometrische indeling van de strepen wordt overwegend in warme bruintinten gehouden en doet op een charmante manier denken aan het patroon dan traditioneel parket. Door de combinatie van 80 procent leder en 20 procent wol is een unieke blikvanger ontstaan ??die op de vloer de basis vormt voor uw stijlvolle interieurontwerp. Een hoogwaardige materiaalmix, een poolhoogte van 5 millimeter en een gewicht van 1.700 gram per vierkante meter zorgen voor een stijlvolle look die heerlijk zacht aanvoelt. Het tapijt is robuust en gemakkelijk in onderhoud, waardoor het een favoriet kleed is voor veeleisende klanten.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 80% leder, 20% wol
  • Poolhoogte: 5 mm
  • Koeienvel
  • Robuust/Onderhoudsvriendelijk
  • CARE & FAIR®
  • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

SALE
SALE
 Designer vloerkleed
Designer vloerkleed
Inhoud 1
van € 99,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben