Vloerkleed woonkamer wol leder

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 85,00 € 129,99 (34,61% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-271-2-9I2
Beschrijving
Hebt u een zwak voor de esthetische wisselwerking tussen traditioneel en modern? Dit model combineert een koeienvelachtige optiek met een geometrisch design. Daarbij zorgen patchworkstrepen met smalle rechthoeken voor een driedimensionaal effect. Een reductie van de kleuren tot het grijze spectrum met bescheiden gebruikte bruine contrasten benadrukt de interessante look. Het resultaat is een hoogwaardige blikvanger van gedeeltelijk leder voor op de vloer, die de nadruk legt op een moderne, eenvoudige levensstijl en een warm accent plaatst dat zo uniek is voor natuurlijke materialen. Probeer het eens: De volledige uitstraling van deze bodemschat ontvouwt zich bij kaarslicht! Het vloerkleed van 80 procent leder en 20 procent wol voldoet aan de hoogste eisen. Dankzij de robuuste en gemakkelijk te onderhouden materiaalmix kunt u het op een koeienvel lijkende tapijt overal neerleggen. Een poolhoogte van 5 millimeter en een gewicht van 1.700 gram per vierkante meter maken het kleed ook nog eens extra zacht.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 80% leder, 20% wol
  • Poolhoogte: 5 mm
  • Koeienvel
  • Robuust/Onderhoudsvriendelijk
  • CARE & FAIR®
  • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben