Designer vloerkleed 3D Barok

van € 34,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-27-6-23I2
Beschrijving
Opulente, moderne en unieke eyecatcher: dit vloerkleed verenigt een klassiek design met een bijna futuristische look. Deze ontstaat als gevolg van de buitengewone kleurstelling. Intensief en zacht glanzend staalgrijs, zilver en turquoise geven aan het ornamentale patroon, een schitterende uitstraling. Ook wordt de speciale uitstraling door een 3D-effect geaccentueerd. Tegelijkertijd zorgen de onderhoudsarme materialen polypropyleen en polyester voor een solide en duurzaam oppervlak. Ook is het model geschikt voor gebruik op de vloerverwarming. Onze tip: met dit vloerkleed creëert u een extravagant contrast ten opzichte van massief houten meubels. Maar u kunt het designconcept ook aanvullen met beton, roestvrij staal en lichte meubels. Het vloerkleed komt met name goed tot uitdrukking als centraal punt bij een gemoedelijke zithoek voorzien van een bank en stoelen.
Hebt u vragen bij het product?


• Kleur, zie foto / Materiaal 60% polyester 40% polypropyleen • Poolhoogte ca. 11 mm / Gewicht ca. 2700 g/m² • Zeer onderhoudsarm • Geschikt voor vloerverwarming • Uiterst duurzaam • Intensief heldere kleuren

Klanten kochten ook

Orient Teppich Modern 3D Effekt Meliert Schimmernd Ornamente In Schwarz Gold
Oosters tapijt ornamenten
Inhoud 1
van € 35,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Wohnzimmer Teppich Kurzflor Grün Rosa Bunt Pastellfarben Blumen Palmen Design
Laagpolig tapijt palmboommotief
Inhoud 1
van € 14,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kinderzimmer Teppich Grau Weiß Pastellfarben Wolken Motiv Kurzflor 3-D Design
Kindertapijt 3D-wolkenmotief
Inhoud 1
van € 31,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben