Designer vloerkleed 3D Palmen Turquoise

van € 39,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-27-7-9I2
Beschrijving
Dit vloerkleed zorgt voor een frisse wind, of laat ons door de wuivende palmbladeren in ieder geval dromen van een zacht zeebriesje. Het mooie design heeft dankzij het 3D-effect een uiterst ruimtelijke uitstraling. Deze beleving wordt nog verder benadrukt door het vaardige kleurverloop en de contouren. Het zacht grijs op de achtergrond verleent aan het design een rustig totaalbeeld, terwijl de bladeren door zachte bruine- en crèmekleurige tinten worden geaccentueerd. Het model is gemaakt van polyester en polypropyleen, wat het oppervlak uiterst resistent en onderhoudsarm maakt Ook is het vloerkleed geschikt voor gebruik op de vloerverwarming. Onze tip: het vloerkleed is ideaal als een subtiele accessoire voor de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Het harmonische design benadrukt een ontspannen ambiance die uitnodigt om goed te voelen!
Hebt u vragen bij het product?


• Kleur, zie foto / Materiaal 60% polyester 40% polypropyleen • Poolhoogte ca. 11 mm / Gewicht ca. 2700 g/m² • Zeer onderhoudsarm • Geschikt voor vloerverwarming • Uiterst duurzaam • Intensief heldere kleuren

Klanten bekeken ook

Teppich Einfarbig Designerteppich mit Handgearbeiteten Konturen Creme Elfenbein Vloerkleed Uni Crème Ivoor
Inhoud 1
van € 16,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE
Wohnzimmer Teppich Grau Used Design Dreieck Muster Strapazierfähig Kurzflor Tapijt used-look driehoek-design
Inhoud 1
van € 9,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Heatset Teppich Einfarbig Beige Heatset-vloerkleed effen
Inhoud 1
van € 69,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE
Teppich Modern Design Teppich Leinwand Optik Multicolour Grün Blau Rot Gelb Vloerkleed Canvas Rood
Inhoud 1
van € 31,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben