Vloerkleed Met Randen Glittergaren Grijs Zwart Wit

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 15,80

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-28-2-10I1
Beschrijving
Dit vloerkleed voor de woonkamer in gemêleerde grijze tinten van glittergaren trekt direct de aandacht naar het midden van het oppervlak, omdat hier in een cirkel mooie oriëntaalse bloemen worden weergegeven. Het vloerkleed heeft een rand van een Grieks Frisé patroon, dat in het rechthoekige vloerkleed zelf, als een rand nogmaals wordt herhaald. Prettige koele grijze tinten ontmoeten kunstige ornamenten en patronen: onze laagpolige vloerkleden vallen op door het abstracte design en een hoogwaardige verwerking. Veelzijdige inzetbaarheid maakt van de diverse modellen van de designer vloerkleden, een echt sieraad in elke ruimte in uw huis. Op klassiek moderne wijze maken de vloerkleden en lopers van deze collectie uw woon- en slaapkamer, evenals uw keuken, eetkamer en hal nog mooier. Als gevolg van het aangenaam zachte oppervlak heerst in de hele ruimte een behaaglijke gezelligheid, en dat voor een relatief lage prijs.
Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal 90% polypropyleen, 10% polyester • Poolhoogte ca. 9 mm / Gewicht ca. 1500 g/m² • Kleur, zie foto • Gecontroleerd op schadelijke stoffen conform de STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben