Laagpolig tapijt strepen symbolen

van € 36,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-282-1-18I2
Beschrijving
Dit betoverende Frisa tapijt met zijn prachtige etnostijl geeft uw huis een natuurlijk tintje. De verfijnde nomadische motieven tonen dieren, planten en abstracte elementen. Deze laten het gemêleerde weefsel met zijn fijne grijstinten en zachte aardetinten levendig uitkomen. De naïeve charme maakt dit hoogwaardige vloerkleed zo magisch. Het tapijt is zeer fijn bewerkt en valt op door de lichte 3D-optiek. De fijn glanzende pool wordt gekenmerkt door een zeer goede kwaliteit: Met een poolhoogte van 10 millimeter en een gewicht van 2.000 gram per vierkante meter voelt het tapijt gewoon heerlijk aan onder uw voeten. Het kleed is gemaakt van 100% polypropyleen, is robuust, gemakkelijk te reinigen en heeft een hoge geluiddemping en thermische isolatie. Gecertificeerd volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX® dus ideaal voor mensen die belang hechten aan een leefomgeving die vrij is van schadelijke stoffen. Onze tip: De etnostijl straalt originaliteit en verbondenheid met de natuur uit. Met folkloristische woonstoffen in natuurlijke kleuren brengt u een heerlijk warme en vriendelijke sfeer in de kamer.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 10 mm / Gewicht: 2.000 g/m²
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Frisa-kleed
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Kinderteppich Spielzimmer Weltkarte Mit Tieren Blau
Kindertapijt speelkamer wereldkaart met dieren
Inhoud 1
van € 45,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben