Laagpolig tapijt gemêleerd gestreept

van € 36,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-282-5-18I2
Beschrijving
Voelt u zich het meest thuis in een strakke en minimalistische omgeving? In dit hoogwaardige Frisa-tapijt versmelten zachtgrijze en bruine tinten met elkaar waardoor het kleed een eenvoudige en toch moderne uitstraling krijgt. Het vloerkleed is zeer fijn bewerkt en inspireert met zijn delicate patronen en de gemêleerde kleurverlopen. Het kleed ziet er stijlvol en verfijnd uit maar is totaal niet saai - dankzij de prachtig glanzende pool en de fascinerende 3D-look. De zeer goede kwaliteit wordt ook weerspiegeld in het geweldige gevoel onder uw voeten. De onderhoudsvriendelijke, robuuste en tegelijkertijd heerlijk zachte pool maakt van elke stap een genot. Het zachte kleed heeft een poolhoogte van 10 millimeter, een gewicht van 2.000 gram per vierkante meter en is STANDARD 100 by OEKO-TEX® gecertificeerd. Omdat het is gemaakt van 100% polypropyleen, is het een absoluut duurzaam product in het dagelijks leven. Onze tip: De urban look komt vooral in een moderne inrichting goed tot zijn recht. Eikenhout, leer en glas onderstrepen vakkundig de mannelijke flair van dit fijne tapijt en geven uw huis een mondaine loftsfeer.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 10 mm / Gewicht: 2.000 g/m²
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Frisa-kleed
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben