Designtapijt korte vezel met glinstergaren klassiek Oosters antractiet

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 15,80

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-28-6-12I1
Beschrijving
Klassiek tapijt met korte vezel in warme beige- en bruintonen van aangenaam zacht glinstergaren. Elkaar overlappende cirkels met Oosterse versieringen zorgen voor een extravagante flair die zowel in woon- en slaapkamers als in hals, keukens en eetgedeeltes uitstekend tot zijn recht komt. Aangenaam koele beigetonen worden gecombineerd met kunstige versieringen en een patroon: onze tapijten met korte vezels vallen in de smaak door hun abstracte design en een hoogwaardige verwerking. De verschillende designtapijtmodellen zijn veelzijdig bruikbaar en maken van elke ruimte bij u thuis een echt sierstuk. De tapijten en lopers van deze collectie verfraaien uw woon- en slaapkamer en keuken, eet- en ingangsgedeelte op klassiek moderne wijze. Door het aangenaam zachte oppervlak zijn alle ruimtes behaaglijk en gezellig en dat tegen een lage prijs.
Hebt u vragen bij het product?


  • materiaal: 90% polypropyleen, 10% polyester
  • poolhoogte: ca. 9mm
  • gewicht: 1500 g/m²
  • OEKO-TEX® STANDARD 1000

Klanten kochten ook

Klanten bekeken ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben