Teppich Abstrakte Kreis Optik

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 19,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

 • 10-28-7-12I1
Beschrijving
Dit woonkamertapijt heeft met zijn look bijna een hypnotiserend effect op de kijker, alsof je door een kaleidoscoop kijkt. Sterren, bloemen en Oosterse versieringen in warm bruin en beige worden gecombineerd tot een harmonisch geheel. Kunstig en klassiek tegelijkertijd. Kunstig en klassiek tegelijkertijd. Aangenaam koele beigetonen worden gecombineerd met kunstige versieringen en een patroon: onze tapijten met korte vezels vallen in de smaak door hun abstracte design en een hoogwaardige verwerking. De verschillende designtapijtmodellen zijn veelzijdig bruikbaar en maken van elke ruimte bij u thuis een echt sierstuk. De tapijten en lopers van deze collectie verfraaien uw woon- en slaapkamer en keuken, eet- en ingangsgedeelte op klassiek moderne wijze. Door het aangenaam zachte oppervlak zijn alle ruimtes behaaglijk en gezellig en dat tegen een lage prijs.
Hebt u vragen bij het product?


 • materiaal: 95% polypropyleen 5% lurex
 • poolhoogte: ca. 10mm
 • STANDARD 100 by OEKO-TEX®0
 • Geschikt voor vloerverwarming
 • Klanten kochten ook

  Telefonisch overleg

  Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

  +31 202625720

  Gratis verzending & retourneren

  Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

  60 dagen recht op teruggave

  Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

  nach oben