Christmas Sale
Bespaar 20% op alles! | Code: CHRISTMAS20

Laagpolig tapijt strepen patroon grijs geel

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 34,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-290-5-9I2
Beschrijving
Etnopatronen behoren momenteel tot de absolute must-haves in een interieur. Deze combineren folkloristische elementen met een aantrekkelijke, handmade-look en brengen de magie van verre landen bij u thuis. Dit prachtige tapijt doet met zijn chique ornamenten denken aan een kelim. Het lijkt net alsof dit kleed regelrecht van het weefgetouw van een nomadenvolk komt. Het mooie grijze ontwerp wordt door een vleugje zonnig geel opgefleurd. De decoratieve franjes benadrukken de speelse look. De hoogwaardige korte pool is robuust en onderhoudsvriendelijk. Het is gemaakt van 100% polypropyleen, heeft een poolhoogte van 8 millimeter en een gewicht van 2.300 gram per vierkante meter. Het vloerkleed is gecertificeerd volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX® , is absoluut vrij van schadelijke stoffen en belast het binnenklimaat dus niet. Onze tip: Door het gebruik van warme kleuren maakt de etnostijl uw huis echt gezellig. Met aardse kleuren van geel en beige tot donkerbruin, creëert u een gezellige sfeer. Sterk rood brengt energie in de ruimte en zet felle accenten.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 8 mm
  • Robuust
  • Onderhoudsvriendelijk
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben