Oosters laagpolig tapijt in zwart

van € 39,99 € 49,99 (20% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-301-4-8I2
Beschrijving
Wilt u een mystieke sfeer in uw huis? Dit handgemaakte tapijt in edel zwart omringt de kamer met een mysterieuze sfeer. Het mooie oosterse patroon geeft het kleed een vleugje luxe. Door het geweldige vintage effect ziet het tapijt eruit als een relikwie uit de tijden van weleer. Het extravagante vloerkleed zorgt voor spanning, diepte en een vleugje dramatiek in uw woon- en slaapkamer. De hoogwaardige korte pool bestaat uit 100% fluweelzachte chenille. Met een poolhoogte van 7 millimeter en een gewicht van 1.400 gram per vierkante meter verwarmt het kleed uw voeten en worden voetstappen gedempt. Onze tip: Combineer matzwart met metaalsoorten zoals koper, goud, zilver en messing. De metalen oppervlakken weerkaatsen het licht en geven de schijnbaar ondoorgrondelijke duisternis een heel bijzondere magie.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% katoen (chenille)
  • Poolhoogte: 7 mm / Gewicht: 1.400 g/m˛
  • CARE & FAIR®

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben