Black Weekend
Bespaar nu 30% op alles, ook op de resterende voorraad!
Code: BLACK30
Black Weekend
Bespaar nu 30% op alles,
ook op de resterende voorraad!
Code: BLACK30

Kinderkamer vloerkleed sterren blauw

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 22,50

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-302-1-15I2
Beschrijving
Met dit magische speelkleed plukt u de sterren uit de hemel voor uw kind. Het mooie sterrenmotief in blauw en grijs siert de kinderkamer en nodigt kleine meisjes en jongens uit om te knuffelen en spelen. Het hemelse frisé-tapijt heeft een kindvriendelijk design en is heerlijk zacht en knus. De smaakvolle pastelkleuren passen uitstekend bij houten meubels. Kinderen zijn gevoeliger dan volwassenen en daarom is het tapijt getest volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX®-criteria op schadelijke stoffen en goed bevonden. De gemakkelijk te onderhouden en vuilafstotende korte pool bestaat voor 100% uit polypropyleen en is geschikt voor ruimtes met vloerverwarming. Met een poolhoogte van 9 millimeter heeft het kleed een gewicht van 2.300 gram per vierkante meter. Onze tip: Sterren zijn een klassiek motief voor de kinderkamer, dat geliefd is bij verschillende leeftijdsgroepen en rust en geborgenheid uitstraalt. Als uw kind gefascineerd is door de sterrenhemel, kunt u fluorescerende sterretjes op de muur en het plafond plakken om een schitterende sterrenhemel te maken. De muurstickers worden opgeladen door de lichtinval en lichten op in het donker.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 9 mm
  • Frisé-Teppich
  • Robuust
  • Onderhoudsvriendelijk
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®

Klanten kochten ook

Tapijt kinderkamer jongens tekstballon
Tapijt kinderkamer jongens tekstballon
Inhoud 1
van € 24,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben