Outdoortapijt balkon terras sierrand

van € 27,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-308-2-8I2
Beschrijving
Een tapijt op het balkon is zacht voor de voeten en een lust voor het oog! Vooral in de warme maanden, waarin u ook graag af en toe op blote voeten op het terras of het balkon loopt. Het zachte tapijt voor binnen en buiten met stijlvolle sierrand overtuigt met 3D-effect, hoge kwaliteit en elegantie. Het weefsel van polypropyleen is getest volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX® en absoluut vrij van schadelijke stoffen. Door de poolhoogte van 4 millimeter is het zachte tapijt gemakkelijk te reinigen en weerbestendig. Het robuuste materiaal zorgt dat het ook door het sterke UV-licht van de zon niet verbleekt en geschikt is voor gebruik in ruimtes met vloerverwarming. Onze tip: Door het tijdloze zwart kan het tapijt veelzijdig worden gecombineerd. Of het nu gaat om stijlvolle metalen meubels of accessoires in etnolook - de eenvoudige elegantie past overal bij!
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 4 mm/gewicht: 1.700 g/m2
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Robuust / onderhoudsvriendelijk

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben