Tapijt van platweefsel Marokkaans design beige

van € 9,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-312-3-12I12
Beschrijving
Dit tapijt voor binnen valt op door het grote Marokkaanse patroon in warm, natuurlijk beige. Het klassieke oriëntaalse patroon wordt door een modern contourmodel verrijkt, wat de natuurlijke eigenschappen van het platweefsel completeert en het tapijt een trendy karakter geeft. Met de combinatie van oosterse decoraties en het contourmodel brengt het tapijt een stukje Oriënt in huis! Gemaakt van 60% organisch katoen en 40% robuust polyester overtuigt het tapijt niet alleen met zijn natuurlijke look, maar is het ook zeer slijtvast en door de hoge kwaliteit ook bijzonder kreukbestendig. De onderhoudsvriendelijke garenmix is kleurecht, getest volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX® en absoluut vrij van schadelijke stoffen. Onze tip: Door het kreukbestendige weefsel is dit oriëntaalse tapijt bijzonder geschikt in drukke ruimtes, zoals de gang of de hal! Combineer hem met arabeske lampen voor een sfeervolle ambiance.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 60% katoen, 40% polyester
  • Platweefsel / gewicht: 1.500 g/m2
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Robuust / onderhoudsvriendelijk

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben