Designtapijt geometrische ontwerpen

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 18,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-31-5-7I2
Beschrijving
Deze schitterende collectie laagpolige tapijten maakt het eenvoudig om kleur in huis te halen. Deze blikvanger met zijn speciale vlekken in verschillende kleuren en diverse €”tijdloze€” geometrische ontwerpen vormt het middelpunt van woonkamer, slaapkamer of eetkamer. Dit tapijt is veelzijdig en perfect te combineren met andere stijlen. Het is een must-have voor iedereen. Zoals u mag verwachten voldoet ieder tapijt aan de STANDARD 100 by OEKO-TEX® en zijn ze allemaal geschikt voor gebruik bij vloerverwarming. Vindt u eenkleurige tapijten te saai? Staat u open om nieuwe kleuraccenten te proberen? Kies een kleurencombinatie die aansluit bij uw smaak: grijs en rood, grijs en grijs, grijs en zwart, grijs en paars, of bruin en beige.
Hebt u vragen bij het product?


  • Kleur: zie foto/materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: ca. 7 mm/gewicht: ca. 1300 g/m²
  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Onderhoudsvriendelijk/STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Geschikt voor gebruik bij vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben