Laagpolig tapijt oriëntaals design

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 16,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-317-3-18I2
Beschrijving
Opvallend contrastrijk: Met zijn rustieke used-look en tegelijkertijd stijlvol overtuigt dit luxueuze tapijt met een interessant contrast en extravagant retrokarakter. De ontspannende, donkerrode kleur en het bewust verwassen blauw zorgen voor rustieke elegantie en een majestueuze sfeer in uw slaap-, eet-, of woonkamer. Het kunstzinnige gesneden oriëntaalse motief en de franjes ronden de historische look perfect af en geven het tapijt net dat beetje extra. Het laagpolige tapijt is robuust en onderhoudsarm en gemaakt van 100% stevig polyester. Het robuuste materiaal is kleurecht, eenvoudig te reinigen en conform het OEKO-TEX® STANDARD 100-keurmerk volledig vrij van schadelijke stoffen. Doordat de achterzijde van het tapijt bekleed is met latex, is het tapijt zelfs op de allergladste vloeren slipvast. Met een gewicht van 1700 gram per vierkante meter en een poolhoogte van twee millimeter zorgt het luxueuze weefsel voor het beste wooncomfort. Onze tip: Door het exotische motief past dit tapijt uitstekend bij de etnostijl!
Hebt u vragen bij het product?


  • Kleur: zie foto
  • Materiaal: 100% polyester
  • Poolhoogte: 70 mm / Gewicht: 2800 g/m²;
  • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben