Tapijt voor buiten palmendesign beige groen

van € 9,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-318-3-16I12
Beschrijving
Vier de vakantie op uw balkon niet onder, maar op de palmen! Dit levendige tapijt voor binnen en buiten geeft uw buitenruimte een zomerse Caribische flair en straalt gewoon van vreugde. Het warme beige en de betoverende palmbladeren zorgen voor op ieder terras voor een echt vakantiegevoel en laten u uw dagelijkse stress vergeten. Ongeacht of u alleen een beetje zon wilt tanken of met vrienden en familie van het weer wilt genieten - dit tapijt zorgt voor een zonnige sfeer. Om het mooie uiterlijk van dit platweefsel lang stralend te houden, gebruiken wij voor de productie robuust en veelzijdig polypropyleen. Het slijtvaste materiaal is ongevoelig en onderhoudsvriendelijk, dus uitstekend geschikt voor gebruik in uw buitenruimte. Het tapijt is daardoor niet alleen resistent en gemakkelijk te reinigen, maar bovendien volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX® absoluut vrij van schadelijke stoffen. Onze tip: Het tapijt doet het ook prima in de keuken of de gang. De buitengewone resistentie maakt hem tot de perfecte woonaccessoire in veel doorlopende ruimten en geeft deze een vrolijke, uitnodigende charme.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100 % polypropyleen
  • Platweefsel/gewicht: 1.200 g/km2
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk
  • Antislip

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben