Tapijt voor buiten balkon palmendesign beige groen

van € 9,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-318-4-16I12
Beschrijving
Versierd met palmenbladeren tovert dit vrolijke tapijt voor binnen en buiten een stukje vakantie op zelfs het schamelste betonnen balkon of terras! De natuurlijke kleurstelling blaast uw buitenruimte warm leven in en werkt tegelijkertijd rustgevend en toch energiek. Geniet van de zonnige maanden in een gezellige, weldadige sfeer en haal een behaaglijk vakantiegevoel over de vloer! Dit heldere en vriendelijke, veelzijdige platweefsel is toch onverwacht ongevoelig en slijtvast. Van robuust polypropyleen. Het tapijt is bovendien kleurecht, onderhoudsvriendelijk en bestand tegen zelfs de zwaarste weersomstandigheden. Gewoon gemaakt voor de buitenruimte! Slipvast en heel gemakkelijk te reinigen. Het STANDARD 100 by OEKO-TEX®-keurmerk garandeert zorgeloos comfort, vrij van schadelijke stoffen. Onze tip: Welkom in de jungle! Pak het bijzondere patroon van dit tapijt op en decoreer het met weelderige planten en bloemen. Zo creëert u een groene oase van ontspanning!
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100 % polypropyleen
  • Platweefsel/gewicht: 1.200 g/km2
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk
  • Antislip

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben