Retrotapijt woonkamer ruitmotief meerkleurig

van € 49,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-328-4-18I4
Beschrijving
Een echte explosie van kleuren: dit felgekleurde tapijt is perfect voor iedereen bij wie het er bont aan toe gaat! Kleurrijk en vol energie valt dit optimistische tapijt met ruitpatroon direct op en laat de lucht letterlijk trillen. Dankzij de dromerige psychedelische 3D-look trekt dit oogstrelende kleed echt de aandacht van iedereen en is het de perfecte eyecatcher in het midden van uw kamer! Om ervoor te zorgen dat de kleurrijke kleuren lang behouden blijven, gebruiken we voor de productie van het hoogwaardige tapijt met korte pool alleen een robuust, onderhoudsvriendelijk mengsel van polypropyleen en polyester. Dit materiaalmengsel zorgt ervoor dat het filigraan gesneden oppervlak verrassend ongevoelig is en dat het weefsel onderhoudsvriendelijk is. Met een poolhoogte van 13 millimeter en de uitgesneden contouren zorgt het tapijt voor een spannend en heerlijk loopgevoel op uw vloer. Volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX® getest. Dit woonwonder is bovendien absoluut vrij van schadelijke stoffen.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 60 % polypropyleen, 40 % polyester
  • Poolhoogte: 13 mm/gewicht: 2.450g/m2
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Teppich Modern Splash Designer Teppich Bunt Streifen Model Neu OVP
Vloerkleed Splash Strepen
Inhoud 1
van € 199,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Retro Teppich Bunt Rot Grün Blau Wohnzimmer Mosaik Muster 3-D Design Kurzflor
Retrotapijt mozaïekdesign bont
Inhoud 1
van € 27,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben