Handgeknoopt Gabbeh-tapijt blauw

van € 1,20

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-33-1-16I100
Beschrijving
Net als een heerlijk verse en sappige limoen zorgt ook dit licht groene vloerkleed voor een vrolijke sfeer. Geheel naar uw eigen keuze is dit extravagante Indiase vloerkleed leverbaar in standaard afmetingen en in extra grote afmetingen. Het bijzondere: elk exemplaar wordt handgemaakt, waardoor het een charismatische uitstraling heeft. Het oppervlak van 100% wol maakt het reinigen eenvoudig. Onze tip: in het interieur speelt extravagant groen graag de hoofdrol. Gebruik deze kleur daarom alleen voor het aanbrengen van accenten en maak voor de rest van het interieur gebruik van wat meer ingetogen kleuren. Een uiterst aantrekkelijk contrast is het gebruik van deze kleur in combinatie met massief donkere houten meubels. Wat ook mooi is: de kleur van het vloerkleed in uw interieur ook laten terugkomen door het gebruik van grote groene planten!
Hebt u vragen bij het product?


• Kleur, zie foto / Materiaal 100% wol • Poolhoogte ca. 9 mm / Gewicht ca. 3600 g/m² • Onderhoudsarm • Productiemethode: Hoogwaardig handwerk / Handgeknoopt • Uiterst duurzaam • Intensief heldere kleuren

Klanten bekeken ook

SALE
SALE
SALE
SALE

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben