Shaggytapijt ruitdesign hoogpolig grijs

van € 19,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-340-3-9I12
Beschrijving
Tegenpolen trekken elkaar aan: dit stijlvolle hoogpolige tapijt combineert koele, neutrale kleuren en vormen met een rustige en ontspannen soepelheid en wordt zo een uniek kunstwerk. De verschillende rationele grijstinten doen niet vermoeden hoe behaaglijk en comfortabel dit shaggytapijt is en zelfs de harde lijnen van het ruitpatroon worden zwierig gebogen. Het resulterende, meesterlijke woonaccessoire mag gezien worden en creëert een harmonieuze en vloeiende sfeer. Om ervoor te zorgen dat de bijzondere look en het heerlijk zachte gevoel lang behouden blijft, gebruiken wij voor de vervaardiging van dit tapijt uitsluitend polyester. Dit slijtvaste materiaal is niet alleen stevig, maar ook onderhoudsvriendelijk en volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX® absoluut vrij van schadelijke stoffen. U kunt zonder enig bezwaar genieten van de poolhoogte van 40 millimeter en uw voeten in de zachte pool begraven! Onze tip: maak gebruik van gedekte aardetinten, zoals terracotta of mosterdgeel, om een warme en weldadige basissfeer te creëren. Door het grijze tapijt stralen de kleuren bijna van warmte!
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% Polyester
  • Hoogte van de paal: 40 mm / Gewicht: 2.850 g/m².
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • robuust / onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben