Hoogpolig tapijt, designer shaggy voor woonkamer met gemêleerd ontwerp, in grijs

van € 19,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-340-6-9I12
Beschrijving
Een fantastisch meesterwerk! Dit buitengewone hoogpolige tapijt combineert een ongrijpbare, bijna mysterieuze look met een geweldige zacht gevoel tot een uniek hoogtepunt. De zachte gemêleerde look wordt stijlvol afgerond door het onregelmatige patroon en geeft het onopvallende grijs een luchtig en mysterieus tintje. Laat uw gedachten de vrije loop terwijl uw voeten zachtjes worden gestreeld door het knuffelzachte oppervlak van het tapijt! Om te zorgen voor volledige ontspanning verwent het charmante shaggy-tapijt uw voeten met zijn 40 millimeter hoge, fantastische pool. Geniet na een dag hard werken met een gerust hart van uw vrije avond en laat u dankzij het STANDARD 100 by OEKO-TEX®-keurmerk verwennen met comfort zonder schadelijke stoffen. Het garen is voor 100% geweven van veelzijdig polyester en scoort bovendien met een verrassende duurzaamheid en is ondanks het pluizige oppervlak gemakkelijk te reinigen.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100 % Polyester
  • Poolhoogte: 40 mm/gewicht: 2.850 g/m²
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Teppich Wohnzimmer Grau Gold Weich Marmor Muster 3-D Linien Hochwertig Kurzflor
Tapijt marmer ontwerp 3-D patroon
Inhoud 1
van € 34,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben