Vloerkleed woonkamer vintage oriëntaals patroon

van € 12,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-375-3-12I12
Beschrijving
In eenvoudige, zelfs bijna rustieke kleuren en versierd met het markante oriëntaalse patroon, komen ze over als authentieke, unieke vloerkleden en zorgen zo voor een hoogwaardige, bijzondere sfeer in uw woonruimte. Het zachte beige doet denken aan warm woestijnzand en verleent het exotische design samen met de gemêleerde used-look een ongekende huiselijkheid, waarbij het nobele grijs voor eenvoudige elegantie zorgt. Haal met dit vloerkleed de betovering van Duizend-en-één-nacht in uw woonkamer en geniet in gezellige sfeer van uw vrije avond. Behalve de behaaglijke, oosterse look laten de laagpolige kwaliteitsvloerkleden zich dankzij het hoogwaardige frisé-oppervlak en het gebruikte materiaal polypropyleen bovendien van hun meest robuuste en resistente kant zien. Aarzel niet om deze volkomen slijtvaste en onderhoudsarme kunststukken in veelbezochte ruimtes te leggen en maakt u zich geen zorgen over de reiniging van de kleden. Ook over schadelijke bestanddelen hoeft u zich geen zorgen te maken, want het STANDARD 100 by OEKO-TEX®-keurmerk garandeert u wooncomfort zonder schadelijke stoffen.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 12 mm / Gewicht: 1.800 g/m²
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben