Badmat shaggy Scandinavisch ruitpatroon

van € 12,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 11-16-1-2I25
Beschrijving
Heerlijk zacht en ongelooflijk gezellig zijn deze bijzondere vloerkleden de perfecte combinatie van het knuffelzachte oppervlak van een luxueus hoogpolig vloerkleed en de onderhoudseigenschappen van een badmat. Het maakt niet uit of u deze woonwonderen in de badkamer, de slaapkamer of de woonkamer gebruikt, het knusse Scandinavische design en het ruitpatroon over het hele oppervlak toveren een stuk gezelligheid en gemoedelijkheid in huis. Uitgevoerd in luchtig licht turquoise, tijdloos grijs of behaaglijke beigetinten passen deze extravagante badmatten in elke ruimte en elk interieur. Geef uw woonruimte net dat beetje extra, of zorg voor wat zachte behaaglijkheid in de badkamer! Ondanks de hoge, zachte pool scoren deze shaggy vloerkleden met de slijtvastheid van echte badmatten. De vloerkleden zijn geweven van 100% polyester, absoluut waterbestendig en zonder problemen bestand tegen zelfs de grootste overstroming. Bovendien zijn deze vloerkleden bijzonder gemakkelijk te reinigen - simpelweg op 30 °C in de wasmachine en klaar. Deze alleskunners zijn getest volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX®-richtlijn en uiteraard ook absoluut vrij van schadelijke stoffen - ze garanderen zorgenvrij comfort van ‘s ochtends na het douchen tot 's avonds op blote voeten na een drukke dag.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polyester
  • Poolhoogte: 35 mm/gewicht: 2.400 g/m²
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Wasbaar
  • Robuust, onderhoudsvriendelijk

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben