Badkamer Badmat Strepen Patroon 3D

van € 12,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

Belangrijke productinformatie!
Het tapijt wordt voor transportdoeleinden opgevouwen. Houd er rekening mee dat het tapijt ongeveer 3-7 dagen nodig heeft tot het volledig vlak is.
De onderlaag is speciaal ontwikkeld voor gladde vloeren. Het is dus perfect geschikt voor laminaat, PVC, voorgelakt parket, linoleum en tegelvloeren.
Bij parket- o steenvloeren die handmatig of ter plaatse worden verzegeld, is het van essentieel belang dat u de eventuele beperkingen van de kitfabrikant in acht neemt, aangezien bepaalde afdichtingsmiddelen kunnen reageren met de onderlaag van het tapijt.
Houd in ieder geval rekening met een uithardingstijd van 3 maanden voor een nieuwe afdichting.
Leginstructies:
  • Bij het afdichten met watergedragen verven adviseren wij een doorhardingstijd van 3 maanden voor het leggen van de onderlaag!
  • Alleen geschikt voor oplosmiddelvrije olie en waskitten!
  • In natte omstandigheden geen hechting en geen antislipeffect!
  • 11-17-2-12I26
Beschrijving

Als u op zoek bent naar een stijlvolle, smaakvolle en toch eenvoudige toevoeging aan uw badkamer, dan zit u met deze badmatten helemaal goed. Dankzij hun terughoudende look en onopvallende kleuren in beige, crème, antraciet of grijs passen deze tijdloze meesterwerken in elk bestaand interieur en geven ze uw badkamer een bijzondere touch. Bovendien zorgen ze voor een gezellige, warme sfeer die u uitnodigt voor een uitgebreid wellness-programma. Maar onze badmatten zien er niet alleen geweldig uit, zo voelen ze ook aan! Dankzij het zachte traagschuimeffect, dat ook nog uw knieën beschermt, gunt u uw voeten na een drukke dag hun welverdiende rust. Bovendien is het zachte oppervlak lang niet zo gevoelig als men op het eerste gezicht zou denken. Door de vervaardiging uit slijtvast polyester zijn de matten stevig en worden gekenmerkt door hun ongecompliceerde gebruik. Bovendien geeft het STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certificaat aan dat alle matten in deze collectie absoluut vrij zijn van schadelijke stoffen.

Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polyester
  • Traagschuim
  • Zacht
  • Beschermend voor de knieën
  • Onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben