Badkamer Badmat Ruiten Patroon 3D

van € 12,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

Belangrijke productinformatie!
Het tapijt wordt voor transportdoeleinden opgevouwen. Houd er rekening mee dat het tapijt ongeveer 3-7 dagen nodig heeft tot het volledig vlak is.
De onderlaag is speciaal ontwikkeld voor gladde vloeren. Het is dus perfect geschikt voor laminaat, PVC, voorgelakt parket, linoleum en tegelvloeren.
Bij parket- o steenvloeren die handmatig of ter plaatse worden verzegeld, is het van essentieel belang dat u de eventuele beperkingen van de kitfabrikant in acht neemt, aangezien bepaalde afdichtingsmiddelen kunnen reageren met de onderlaag van het tapijt.
Houd in ieder geval rekening met een uithardingstijd van 3 maanden voor een nieuwe afdichting.
Leginstructies:
  • Bij het afdichten met watergedragen verven adviseren wij een doorhardingstijd van 3 maanden voor het leggen van de onderlaag!
  • Alleen geschikt voor oplosmiddelvrije olie en waskitten!
  • In natte omstandigheden geen hechting en geen antislipeffect!
  • 11-17-4-2I26
Beschrijving

Als u uw badkamer op een eenvoudige manier wilt verfraaien, dan zullen deze aantrekkelijke badmatten in mum van tijd een groot deel van deze klus voor u klaren. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om deze ruimte een geheel nieuwe sfeer te geven. Deze knuffelbare matten zullen u weten te overtuigen met hun traagschuimeffect, dat uw knieën spaart en u waarschijnlijk alleen nog maar van weldadige inlegzolen kent. Ze zijn ook bewust in de onopvallende kleuren beige, crème, antraciet en grijs gehouden. Het ruitpatroon in reliëf geeft daarbij ook net dat beetje extra aan uw badkamer met een behaaglijke sfeer. Toch schitteren deze matten niet alleen vanwege hun uiterlijk, ook hun ongecompliceerde onderhoudseigenschappen weten u te overtuigen. Voor de productie hebben wij bewust gekozen voor het slijtvaste materiaal polyester, dat zich al lang op het gebied van dagelijks gebruik heeft bewezen, met name in drukbezochte ruimten. Zo kunt u nu lang van uw nieuwe woonaccessoire genieten. Bovendien geeft het STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certificaat aan dat deze stof volledig vrij is van schadelijke stoffen.

Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polyester
  • Traagschuim
  • Zacht
  • Beschermend voor de knieën
  • Onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Kinder Teppich Kinderzimmer Bunt Rosa Schmetterlinge Karo Muster Punkte Blumen
Kindertapijt vlinders ruitmotief bont
Inhoud 1
van € 31,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Handgeknoteter Teppich Abstrakt Pink
Handgeknoteter Teppich Abstraktes Design
Inhoud 1
van € 999,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben