Badkamer Badmat Effen Patroon 3D

van € 12,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

Belangrijke productinformatie!
Het tapijt wordt voor transportdoeleinden opgevouwen. Houd er rekening mee dat het tapijt ongeveer 3-7 dagen nodig heeft tot het volledig vlak is.
De onderlaag is speciaal ontwikkeld voor gladde vloeren. Het is dus perfect geschikt voor laminaat, PVC, voorgelakt parket, linoleum en tegelvloeren.
Bij parket- o steenvloeren die handmatig of ter plaatse worden verzegeld, is het van essentieel belang dat u de eventuele beperkingen van de kitfabrikant in acht neemt, aangezien bepaalde afdichtingsmiddelen kunnen reageren met de onderlaag van het tapijt.
Houd in ieder geval rekening met een uithardingstijd van 3 maanden voor een nieuwe afdichting.
Leginstructies:
  • Bij het afdichten met watergedragen verven adviseren wij een doorhardingstijd van 3 maanden voor het leggen van de onderlaag!
  • Alleen geschikt voor oplosmiddelvrije olie en waskitten!
  • In natte omstandigheden geen hechting en geen antislipeffect!
  • 11-17-5-9I26
Beschrijving

Het hoeft niet altijd zo kleurrijk te zijn! Deze trendy badmatten bewijzen dat stijl en elegantie ook heel eenvoudig effen kunnen zijn. De chique matten fleuren iedere badkamer in mum van tijd op en zullen u verrassen vanwege hun superzachte oppervlak. Het aangename traagschuimeffect zorgt ervoor dat u al snel de badkamer niet meer wilt verlaten en zorgt voor een een ware weldaad aan uw blote voeten. Deze donzige vloerkleden zijn naar wens verkrijgbaar in beige, crème, antraciet of grijs en toveren uw badkamer om tot een echte wellness-oase. Bij de vervaardiging ervan hebben wij heel bewust gekozen voor het alom geliefde en bewezen materiaal, polyester. Dit materiaal is stevig, slijtvast en daarom perfect geschikt voor de meestal drukbezochte badkamer. Kleinere vlekken kunnen gemakkelijk zelf worden verwijderd, zonder dat de matten vakkundig moeten worden gereinigd. Het STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certificaat garandeert u bovendien absoluut vrij te zijn van schadelijke stoffen en geeft u dus zorgeloos woonplezier.

Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polyester
  • Traagschuim
  • Zacht
  • Beschermend voor de knieën
  • Onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben