Christmas Sale
Bespaar 20% op alles! | Code: CHRISTMAS20

In- & outdoor vloerkleed Spaanse vlag

van € 34,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Nog maar een paar beschikbaar

Maat:

Kleur:

  • 10-233-5-10I4
Beschrijving
U bent overtuigd van een Spaanse overwinning bij de wereldkampioenschappen voetbal? Met dit vloerkleed voor voetbalfans kunt u het Spaanse nationale elftal ook thuis in uw woonkamer toejuichen. Het vrolijk gekleurde vloerkleed met het vlaggenmotief straalt temperament uit en brengt u ogenblikkelijk in WK-stemming. Zet uw drank in de koelkast en nodig uw vrienden uit voor een „Private Viewing“. Bij mooi weer laat deze voetbalavond zich perfect met een barbecue combineren. Het vloerkleed in de Spaanse nationale kleuren rood en geel is vervaardigd van polypropyleen en daardoor ook geschikt voor gebruik buitenshuis. Op zijn comfortabele korte pool met een hoogte van zes millimeter kunt u heerlijk op blote voeten lopen. Het keurmerk STANDARD 100 by OEKO-TEX® garandeert de afwezigheid van schadelijke stoffen en zorgt, dat u ook de opgroeiende generatie voetbalfans zonder enig bezwaar op het vloerkleed kunt laten ravotten. Onze tip: stevige en comfortabele tuinmeubelen garanderen een geslaagde WK-party op het terras. Knusse zitkussens en warme dekens zorgen voor een gezellige atmosfeer. Kartonnen borden en papieren servetten met voetbalmotief maken de gasten enthousiast en brengen iedereen zo in een uitstekende WK-stemming.
Hebt u vragen bij het product?


  • •Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 6 mm
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Onderhoudsarm en vuilafstotend

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben