Christmas Sale
Bespaar 20% op alles! | Code: CHRISTMAS20

Kindertapijt ster met spreuk

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 14,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-264-7-17I2
Beschrijving
Voor kleine (en grote) kampioenen: Dit ontwerp komt tot leven dankzij de prachtige typografie en een eenvoudig sterrenpatroon. De zwarte print valt op de puristische witte achtergrond extra op. Het zachte platte weefsel is gemaakt van onderhoudsvriendelijk polyester en is daarom zelfs wasbaar. Onze tip: Het gezellige kindertapijt is dankzij het eenvoudige ontwerp niet alleen geschikt voor de kinderkamer, maar slaat ook in de woonkamer een goed figuur! Richt een kleine speelhoek in waar uw kleintjes naar hartenlust kunnen spelen. Met kleurrijke kussens en een mooie speelgoedkist wordt dit voor de kinderen een heerlijke plek om zich terug te trekken.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100 % polyester
  • Poolhoogte: 1 mm
  • Robuust / onderhoudsvriendelijk
  • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben