Vloerkleed Met Randen Glittergaren Grijs Antraciet Wit

SALE
Designer Teppich Glitzergarn Klassische Ornamente Bordüre Rot Schwarz AUSVERKAUF
Designer Teppich Glitzergarn Klassische Ornamente Bordüre Rot Schwarz AUSVERKAUF
Designer Teppich Glitzergarn Klassische Ornamente Bordüre Rot Schwarz AUSVERKAUF
     
Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 15,80

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-28-2-10I1
Beschrijving
Dit vloerkleed vervaardigd op basis van de milieuvriendelijke norm STANDARD 100 by OEKO-TEX® en voorzien van verschillende nuances van antraciet, spreekt aan op basis van de duidelijke lijnen. De rand inclusief patronen en het in het midden gepositioneerde patroon op het rechthoekige vloerkleed hebben lichtere tinten, terwijl de basiskleur een prachtig gemarmerd effect heeft. Plaats dit juweeltje van textiel in uw woonkamer, om hier de gewenste gezelligheid te realiseren. Op basis van de neutrale kleur, past het vloerkleed bij elke andere tint.
Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal 90% polypropyleen, 10% polyester • Poolhoogte ca. 9 mm • Kleur, zie foto • Gecontroleerd op schadelijke stoffen conform de STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben