Hoogpolig vloerkleed Behaaglijk Unikleuren Groen

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 29,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-118-15-16I2
Beschrijving
Natuurlijkheid ontmoet moderne charme: dit Shaggy vloerkleed in zacht glanzend groen maakt van de vloer in uw interieur een eigen klein weiland. U hoeft zich echter amper zorgen te maken over het onderhoud. De solide hoge pool bestaat voor 100% uit hoogwaardig polypropyleen en is uiterst onderhoudsarm. Ook is het vloerkleed geschikt voor gebruik op de vloerverwarming. De controle volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX® bewijst de hoge kwaliteit en het vrij zijn van schadelijke stoffen. Onze tip: de bijzonder hoge pool in individueel groen geeft aan uw interieur een door de natuur geïnspireerde sfeer. In combinatie met veel hout zal dit vloerkleed deze werking op een speciale manier vormgeven. Natuurlijke structuren, kleuren en warme lichtbronnen benadrukken de uitstraling en nodigen uit om het gemoedelijk te maken!
Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal: 100% polypropyleen • Poolhoogte: 50 mm / Gewicht: 2800 g/m2 STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Solide / Onderhoudsarm • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben