Hoogpolig vloerkleed superzacht smaragdgroen handgemaakt

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 49,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-134-1-15I2
Beschrijving
Een kleur als diepblauwe inkt: dit vloerkleed in de wilde shaggy-look heeft met het intense blauw een bijna hypnotiserend effect. De hoge pool is handmatig geweven van superzacht polyester, waardoor de karakteristieke shaggy-stijl ontstaat. De onderkant is voorzien van een stevige katoenen rug. Dankzij de hoogwaardige materialen heeft het kleed minimaal onderhoud nodig en is het extreem duurzaam. Het knuffelige, heerlijk zachte oppervlak glinstert dankzij de hoge pool en afhankelijk van de lichtinval soms mysterieus en soms levendig. Gebruik dit speciale effect om uw woonkamer net dat beetje extra te geven. Dit stijlvolle woonaccessoire past perfect in een moderne inrichting met grijs- en crèmetinten.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polyester
  • Poolhoogte: 30 mm
  • Katoenen rug
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben