Hochflor Teppich Wohnzimmer Shaggy Rauten Muster

van € 19,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Nog maar een paar beschikbaar

Kleur

Maat

  • 10-234-6-2I43
Beschrijving
Als u op zoek bent naar iets speciaals voor uw interieur, een optische highlight of misschien iets gemoedelijks voor op de vloer, laat u dan nu inspireren door deze prachtige hoogpolige vloerkleden. Deze woonaccessoires weten aan alle eisen of wensen te voldoen, zij hebben een aantrekkelijk en modern design en bieden een fantastisch zachte loopervaring. Met een fijn verwerkt ruitpatroon in Ethno-stijl passen deze vloerkleden zowel in een minimalistisch als in een klassiek interieur. Dankzij het lichte en vriendelijke beige creëren zij een gemoedelijke en verwelkomende ambiance in elke ruimte. Gun uzelf dit nieuwe favoriete exemplaar en laat u verwennen. Wij hebben voor onze hoogpolige vloerkleden uitsluitend de beste materialen gebruikt, zodat u zonder zorgen kunt ontspannen. Het gebruikte garen van 100% polyester is getest volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX® en aantoonbaar vrij van schadelijke stoffen. Bovendien is het dankzij de hoogwaardige verwerking uiterst robuust, onderhoudsarm en duurzaam, zodat u ook in de toekomst van uw vloerkleed kunt genieten, zonder dat u zich over dure reinigingen zorgen hoeft te maken.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polyester
  • Poolhoogte: 50 mm
  • Bestendig
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben