Hoogpolig vloerkleed hoog diep zigzag

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 39,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-263-2-11I2
Beschrijving
Scandinavisch wonen betekent een eenvoudige, moderne en gezellige sfeer met een individuele touch. Met dit geweldige turquoise tapijt haalt u de Scandinavische look in huis. Het minimalistische kelimpatroon komt door de bijzondere pool geweldig tot zijn recht: Zacht platweefsel vormt de achtergrond voor lineaire ontwerpelementen, die duidelijk opvallen door hun knuffelige, ruige pool en zorgen voor een spannende 3D-look. Het hoogwaardige en opvallende vloerkleed is een weldaad voor uw blote voeten. De zachte hoge pool heeft een hoogte van 70 millimeter en is robuust en duurzaam en geschikt voor kamers met vloerverwarming. Het bestaat uit 80% polyester en 20% katoen en weegt 1.100 gram per vierkante meter. Andere topeigenschappen van deze prachtige blikvanger zijn de goede prijs-kwaliteitsverhouding en de STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certificering. Onze tip: Gezelligheid heeft de hoogste prioriteit in het hoge noorden. Ook al geven de Scandinaviërs de voorkeur aan eenvoudige vormen en praktische ontwerpen, warme en comfortabele stoffen en weefsels mogen in huis zeker niet ontbreken.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 80% polyester, 20% katoen
  • Poolhoogte: 70 mm / Gewicht: 1.100 g/m²
  • Hoogwaardig
  • Robuust
  • Onderhoudsvriendelijk
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben