Oosters tapijt ruitpatroon

van € 34,95

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-105-6-9I2
Beschrijving
Voelt u zich het meest thuis, in stadse sferen? Dat is natuurlijk niet verwonderlijk,, want de stedelijke woonstijl is heerlijk ongecompliceerd en casual. Met dit geweldige tapijt geeft u uw woonomgeving een jeugdige, casual, lichte en ongedwongen uitstraling. Het opvallende ontwerp is niet gericht op perfectie, maar is juist een beetje brutaal en onconventioneel. De trendkleur grijs onderstreept de hippe charme en geeft het tapijt een intellectuele touch. De reliëfstructuur zorgt voor dieptewerking en maakt deze casual vloerbedekker tot een blikvanger in elke woonruimte. De zachte korte pool heeft een schitterende kleurintensiteit en is geschikt voor ruimtes met vloerverwarming. Het tapijt bestaat voor 70% uit polypropyleen en voor 30% uit polyester, waardoor het bijzonder gemakkelijk te reinigen is. Het keurmerk STANDARD 100 by OEKO-TEX® garandeert dat het kleed vrij is van schadelijke stoffen. Met een poolhoogte van ca. 11 millimeter weegt het tapijt ongeveer 2.500 gram per vierkante meter. Onze tip: de kleur grijs is een echt multitalent. Het past in bijna elk interieur en is aangenaam bescheiden en sluit perfect aan bij de huidige tijdgeest. Of u nu gaat voor minimalisme,, industrial chic, Loft-stijl of de used-look, – geen enkele woontrend kan momenteel zonder meubels en accessoires in grijs.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 70% polypropyleen , 30% polyester
  • Poolhoogte: 12 mm / Gewicht: 2.500 g/m²

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben