Tapijt 3D-cord-look trend

van € 30,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-45-5-36I2
Beschrijving
Houd u van orde en netheid? Dan is deze minimalistische stijl met geometrische vormen precies het juiste voor u. Het hoogwaardige kortpolige tapijt geeft uw huis een stijlvolle en moderne uitstraling. De patronen lijken wel met een potlood te zijn gearceerd. De zachte taupe-kleurschakeringen zijn aangenaam rustig. De rechtlijnige vormen worden geaccentueerd door een contouruitsnede waardoor een optische diepte ontstaat. Het grafisch geïnspireerde tapijt is gemaakt van polypropyleen. De duurzame kunstvezel zorgt voor een goede geluiddemping en warmte-isolatie. Bovendien is het materiaal vochtafstotend. Met een poolhoogte van 13 mm is dit tijdloos moderne tapijt aangenaam zacht en gezellig. Dankzij het STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certificaat is het tapijt gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen. Onze tip: geometrische woonaccessoires hebben een groot effect. Ze geven een ruimte nuchterheid, een bepaalde koelte en een noordse/Scandinavische flair. De verlichting en de korven van koperkleurig draad brengen de geometrische vormen extra tot uiting. U kunt deze metalen elementen combineren met decoratie-artikelen van beton om een hippe industriële stijl te creëren.
Hebt u vragen bij het product?


•Kleur, zie foto / Materiaal 100% polypropyleen

Poolhoogte ca. 12 mm / Gewicht ca. 2500g/m²

Gecontroleerd op schadelijke stoffen volgen STANDARD 100 by OEKO-TEX®

Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming

Intensief heldere kleuren / Uiterst duurzaam

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben