Designtapijt kruis turquoise

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 19,90 € 32,99 (39,68% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-4-8-9I2
Beschrijving
Wat betreft kleuren, is dit tapijt in zwart en grijs inderdaad zeer ingetogen; het unieke ontwerp springt er echter echt uit. Het decoratieve patroon lijkt zich uit te strekken over meerdere niveaus dankzij de enigszins vintage look. De vierkanten en lijnen lijken bijna continu met elkaar samen te smelten, wat de toeschouwer een oneindig aantal nieuwe perspectieven biedt. Ondanks de complexiteit is dit robuuste en onderhoudsvriendelijke laagpolige tapijt eenvoudig schoon te maken en geschikt voor gebruik bij vloerverwarming. De certificering conform STANDARD 100 by OEKO-TEX® benadrukt de hoge kwaliteit van dit tapijt. Onze tip: Dit tapijt komt het best tot zijn recht in een subtiel gedecoreerd vertrek met overwegend grijstinten. Grote zwart-witfoto's vormen bijvoorbeeld, perfecte decoratieve elementen!
Hebt u vragen bij het product?


  • Kleur: zie afbeelding /materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: ca. 11 mm
  • Getest op schadelijke stoffen STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Zeer duurzaam
  • Onderhoudsvriendelijk/geschikt voor gebruik bij vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben