Black Weekend
Bespaar nu 30% op alles, ook op de resterende voorraad!
Code: BLACK30
Black Weekend
Bespaar nu 30% op alles,
ook op de resterende voorraad!
Code: BLACK30

Tapijt zig-zag-motief bruin turquoise

SALE
Designer Teppich Wohnzimmer Modernes Zick Zack Muster Braun Beige Türkis
Designer Teppich Wohnzimmer Modernes Zick Zack Muster Braun Beige Türkis
Designer Teppich Wohnzimmer Modernes Zick Zack Muster Braun Beige Türkis
     
Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 14,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-63-10-7I2
Beschrijving
Zoekt u een expressief tapijt, dat spanning in uw woonkamer brengt? Dit vloerkleed met zig-zag-patroon in retrodesign maakt korte metten met triestheid en verveling. De warme bruinschakeringen contrasteren met het heldere blauw en creëren een met de aarde verbonden natuurlijkheid, waarvan de kleuren aan Afrika doen denken. Het dynamische ontwerp maakt dit sympathieke kortpolige tapijt tot een absolute blikvanger. Dankzij het toegepaste polypropyleen is het tapijt universeel toepasbaar. Het materiaal is geluids- en warmte-isolerend. Het is geurneutraal en schuurbestendig. Dankzij de praktische poolhoogte van 8 millimeter is het tapijt bovendien uiterst onderhoudsvriendelijk. Het tapijt kan zonder problemen ook in de hal of in de keuken worden gebruikt. Geschikt voor ruimtes met vloerverwarming en voorzien van het STANDARD 100 by OEKO-TEX®-testcertificaat. Het is nauwelijks voorstelbaar dat dit mooie tapijt bij al deze voordelen ook nog voordelig is. Onze tip: vanwege de aardkleuren en het opwindende patroon past het tapijt goed bij de etno-look. U kunt het tapijt goed combineren met donkere houten meubelen en met krachtige kleuren. Het prachtige zig-zag-patroon kan geraffineerd worden geaccentueerd met bijpassende kussens op de bank.
Hebt u vragen bij het product?


  • •Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 8 mm
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Onderhoudsarm en vuilafstotend

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben