Laagpolig tapijt ruitpatroon meerkleurig

van € 14,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-69-14-18I12
Beschrijving
Fantastisch lichtspel! Glanzend en kleurrijk betovert dit bontgekleurde tapijt met het caleidoscopische kleurverloop en het geometrische patroon, dat het gehele oppervlak van het tapijt dekt. De kunstzinnige combinatie van stralende pastelkleuren en de duidelijke lijnen van het ruitenpatroon doen denken aan licht, dat in geslepen diamanten wordt weerkaatst. Laat uw vloeren stralen in alle kleuren van de regenboog! Omdat het tapijt gemaakt is van kleurecht en robuust polypropyleen blijven de fantastische pastelkleuren lang behouden en verliezen ze niets van hun betoverende glans. Het ongevoelige materiaal is getest conform STANDARD 100 by OEKO-TEX® en gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen. Met een poolhoogte van 13 millimeter en een gewicht van 2850 gram per vierkante meter is het tapijt niet alleen een lust voor het oog, maar ook betoverend zacht! Onze tip: De prachtige kleuren zijn veelzijdig combineerbaar en zorgen voor een zorgen voor een schitterende en vrolijke sfeer; vooral in eenvoudig ingerichte kamers.
Hebt u vragen bij het product?


  • Kleur: zie foto
  • Materiaal: 100% polyester
  • Poolhoogte: 70 mm / Gewicht: 2800 g/m²;
  • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Teppich Modern Bunt Teppich Splash Brush Leinwand Optik Creme Grün Blau Rot Gelb
Vloerkleed Canvas
Inhoud 1
van € 29,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben