Designer vloerkleed Roest-look Meerkleurig

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 19,99 € 29,99 (33,34% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-70-1-18I2
Beschrijving
Dit vloerkleed is exact wat in de interieurbranche gewild is: blauwe, grijze en bruine tinten geven bij dit model de toon aan. Vage overgangen en extravagante effecten doen denken aan een antiek olieverfschilderij, waarbij de zwarte geometrische vorm eerder aan de strakke industriële stijl doet denken. Onze tip: als u de industriële stijl wilt bedrukken met meerdere accessoires, dan zijn ingetogen staande lampen met betonachtige accenten of strakke vazen in steen-look geschikt keuzes. Als u echter in de kleurstelling van het vloerkleed wilt blijven, creëert u een heldere en gemoedelijke ambiance. Voor wat betreft het onderhoud maakt dit vloerkleed het u echt gemakkelijk. Het hoogwaardige polypropyleen is duurzaam en geschikt voor gebruik op de vloerverwarming. Bovendien werd dit vloerkleed gecontroleerd op het vrij zijn van schadelijke stoffen volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX®.
Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal 100% polypropyleen • Poolhoogte: ca. 9 mm • STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Geschikt voor vloerverwarming • Uiterst solide, vuilafstotend

Klanten kochten ook

Designer Teppich Bunte Holz Optik Hoch Tief Optik In Türkis Gelb Blau Meliert
Vloerkleed Houtlook
Inhoud 1
van € 34,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben