Oriëntaals Polyacryl vloerkleed ornamenten donkerrood

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 199,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-123-5-10I2
Beschrijving
U kiest voor een vloerkleed met een bijzonder mooie structuur. Het is zeer robuust en doet met de lichte franjes aan beide zijden klassiek aan. Het materiaal is onderhoudsvriendelijk en voelt zeer aangenaam aan als u eroverheen loopt. Door de rode hoofdkleur is een uniform patroon verwerkt dat optisch omlijst wordt. Grotere elementen zoals bloemen en andere structuren vormen een heel mooie blikvanger. De buitenste rand is afgeboord en vormt een hoogwaardige afwerking in een effen rode kleur. Leg het oriëntaalse vloerkleed in de woonkamer voor een bank of als decoratieve blikvanger in de gang of in uw slaapkamer.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% Polyacryl
  • Poolhoogte: 8 mm
  • Franjes aan de korte zijden
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk
  • Katoenen rug

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben