Polyacryl vloerkleed sterrenhemel grijs

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
€ 169,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-127-2-1I4
Beschrijving
Speels en tijdloos: dit vloerkleed in licht poederroze nodigt uit om te dromen en u prettig te voelen. Een symmetrisch sterrenpatroon geeft de vrouwelijke kleur een sterke en moderne look. In een intensief productieproces krijgt het design een opvallende 3D-look die het patroon buitengewone flair geeft. Op een robuuste katoenen rug wordt hoogwaardig en onderhoudsvriendelijk Polyacryl volgens de handtuftmethode verwerkt. Door de zachte pastelkleur is het product perfect te gebruiken als kindervloerkleed. In combinatie met lichte meubelen in wit, esdoorn of beuken ontstaat een rustige en ontspannen sfeer voor uw kleintjes. En als de kinderen ouder worden? Dan verhuist het vloerkleed gewoon mee naar de tienerkamer en zorgt het daar voor een beetje sprookjesgevoel!
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% Polyacryl
  • Poolhoogte: 13 mm
  • Handgetuft/3D-effect
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk
  • Katoenen rug

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben