Vlakgeweven vloerkleed vintage turquoise

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 39,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-130-2-12I2
Beschrijving
Beige en blauw: dit design leeft van contrasten! Terwijl op de achtergrond zachte beigetinten domineren, stralen afzonderlijke plekken in felblauw. De blikvangers zijn als toevallige verfspatten over het vloerkleed verspreid en zorgen zo voor een moderne en karakteristieke stijl. De lichte vintage-look ontstaat tijdens de vervaardiging van het jacquardpatroon. Dit wordt met de hand geweven van zacht polyester. De vezels worden hierbij in een zeer hoge draaddichtheid gebruikt, waardoor het platweefsel robuust en onderhoudsvriendelijk wordt. Een slijtvaste katoenen rug maakt het hoogwaardige product af. Het vloerkleed ziet er op een donkere houten vloer of op moderne tegels geweldig uit. Pas het blauw in verschillende nuances bijvoorbeeld ook toe op wanden of in de vorm van verschillende textiele materialen voor een harmonieus totaalconcept voor uw kamer.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 48% PL chenille, 26% polyester, 25% katoen, 1% latex
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Onderhoudsvriendelijk/robuust
  • Rugmateriaal: katoen

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben