vloerkleed schilderij-uitstraling 3D-effect

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 24,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-373-4-18I2
Beschrijving
Een markant kunstwerk met expressieve, zwierige penseelstreken - en dat op uw vloer! Met de artistieke uitstraling en charme van een prachtig schilderij, zorgen deze extravagante vloerkleden voor extra kunst binnen uw vier muren. Het karaktervolle koud-warm-contrast van turquoise en oranje siert het behaaglijk beige canvas en maken deze huiselijke meesterwerken tot stijlvol uitgebalanceerde kleurenwonders. Toon uw smaak en zorg voor een echte blikvanger in uw eet-, slaap- of woonkamer! Dankzij de vervaardiging van polyester verrassen de laagpolige vloerkleden ondanks hun hoogwaardige uitstraling en verfijnde ontwerp met een onverwachte slijtvastheid. Het veelzijdige materiaal is enorm robuust en aangenaam slijtvast, waardoor u de voerkleden ook in drukbezochte kamers kunt gebruiken. Bovendien kunnen de alleskunners kinderlijk eenvoudig worden gereinigd, zodat u geen beroep hoeft te doen op een professioneel reinigingsbedrijf. Het totale pakket wordt gecompleteerd met het STANDARD 100 by OEKO-TEX®-keurmerk, wat volledige afwezigheid van schadelijke stoffen en een zorgeloos wooncomfort garandeert.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polyester
  • Poolhoogte: 7 mm/gewicht: 1.600 g/km2
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Vloerkleed Woonkamer Natuur Patroon Kleurverloop
Vloerkleed Woonkamer Natuur Patroon Kleurverloop
van € 9,99 € 14,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Moderner Kurzflor Designer Teppich Mit Karo Design Gemälde Optik Mehrfarbig Bunt
Designer Teppich Karo Design Mehrfarbig
Inhoud 1
van € 31,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Moderner Kurzflor Teppich Greenery Natur Look Wald Optik Grün Weiß
Vloerkleed Groenprint Natuurlook Bosgroen
Inhoud 1
van € 31,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben