Vloerkleed Woonkamer Laagpolig Vintage Beton-Look

van € 34,99 € 42,99 (18,61% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-409-6-18I2
Beschrijving
Als u in uw huis een originele urban ambiance wilt creëren, dan zijn deze laagpolige vloerkleden de ideale partner. Het ruw aandoende, abstracte design doet aan moderne kunstwerken denken en valt op met een industriële charme. Dankzij het gebalanceerde kleurenspel tussen beige, antiek rood en grijze tinten zijn deze woonkunstwerken de perfecte keuze, zowel voor een moderne inrichting als voor een gemoedelijke ambiance. Ondanks hun initiële ruwe uitstraling bieden deze vloerkleden een zachte, evenwichtige loopervaring, zodat u gerust ook wel eens op blote voeten kunt lopen. Haal de nieuwe combinatie van gevoel, kleur en design in huis. Ook al doet het patroon evenals het aardachtige beige ons aan onbewerkt beton en een stenen vloer denken, toch vertegenwoordigen onze laagpolige vloerkleden een echte luxueuze loopervaring. Dankzij het gebruikte materiaal verrassen zij met het bijzonder zacht garen en tegelijkertijd met een hoge kleurintensiteit. Gemaakt van 100% polyester zijn zij bovendien uiterst robuust en hebben een lange levensduur. De vloerkleden kunnen zonder problemen worden gebruikt in ruimtes waar veel wordt gelopen, zonder dat zij ook maar iets van hun karakter verliezen. Opdat u zich ook zonder zorgen kunt verheugen over uw meesterwerk, zijn onze vloerkleden getest volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX® en aantoonbaar vrij van schadelijke stoffen.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polyester
  • Poolhoogte: 8 mm / gewicht: 2200 g/m²
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Onderhoudsarm
  • Robuust

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben