Handgemaakt Vloerkleed Voor De Woonkamer

van € 79,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-441-1-12I2
Beschrijving
Gun uzelf en uw voeten nu iets wat echt bijzonder is. Met deze prachtige vloerkleden creëert u niet alleen een oogstrelende en karakteristieke ambiance in uw interieur, want de zachtheid van deze collectie maakt van hen echte vloerkleden die uw voeten zo heerlijk verwennen. Dankzij de subtiele kleuren in grijs en beige maken zij indruk met een glad en zijdezacht oppervlak en een uniek glanzend effect, zodat het echte blikvangers zijn. Zonder opvallende patronen of soortgelijke expressiviteit kunnen deze wonderlijk mooie vloerkleden ook heel comfortabel in de meest uiteenlopende interieurstijlen integreren en zorgen ervoor dat uw meubilair prachtig tot uiting komt. Ook al zijn deze vloerkleden schitterend om te zien, toch maken onze prachtige vloerkleden met name indruk dankzij hun buitengewoon goede kwaliteit en materiaal. Deze handgemaakte vloerkleden voorzien van het CARE & FAIR®-keurmerk, bestaan ook uit hoogwaardige grondstoffen en zijn buitengewoon zorgvuldig verwerkt, zodat u alleen de beste kwaliteit in huis hebt. Met een pool van 100% viscose en de achterkant van het vloerkleed van katoen, zijn de vloerkleden enerzijds robuust en anderzijds bieden zij een unieke loopervaring.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% viscose
  • Poolhoogte: 7 mm
  • Katoenen achterkant van het vloerkleed
  • Handgemaakt
  • CARE & FAIR® - is een merkteken van CARE & FAIR - vloerkledenspecialisten tegen illegale kinderarbeid en ter ondersteuning van de mensen die in de tapijtproductie in India, Nepal en Pakistan werken. Wij ondersteunen hen in hun strijd tegen kinderarbeid!
  • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben