Teppich Für Wohnzimmer Geometrisches Muster

van € 29,95 € 39,99 (25,11% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Nog maar een paar beschikbaar

Kleur

Maat

  • 10-102-3-16I4
Beschrijving
Meditatief en rustgevend doet het design van deze buitengewone vloerkleden denken aan het beeld van grote regendruppels die op het kristalheldere oppervlak van een idyllisch meer vallen. Creëer met dit vloerkleed een bedachtzame, ontspannen sfeer in het centrum van uw woonkamer. Er is geen sprake van de daadwerkelijke aanwezigheid van water of enig ander vocht en toch kunt u in uw interieur genieten van deze fantastisch vredige sfeer. Het zachte groen weet de natuurlijke look van het vloerkleed kundig af te ronden en creëert de ongeëvenaarde charme van de natuur op uw vloer. Om ervoor te zorgen dat u bij het ontspannen en heerlijk achteroverleunen niet voortdurend aan de gecompliceerde reiniging van het vloerkleed hoeft te denken, worden deze karakteristieke laagpolige vloerkleden bewust uiterst onderhoudsarm vervaardigd. Geweven van het veelzijdige materiaal polypropyleen is het garen niet gewoon alleen maar ongecompliceerd voor wat betreft gebruik en onderhoud, maar het is daarnaast ook nog onverwacht robuust en bestendig. Tegelijkertijd garandeert het STANDARD 100 by OEKO-TEX®-keurmerk een volledig zorgeloos comfort, want dit keurmerk staat voor het absoluut vrij zijn van schadelijke stoffen.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 11 mm
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Onderhoudsarm en vuilafstotend

Klanten kochten ook

Kinder-Teppich, Spiel-Teppich Für Kinderzimmer, Weltkarte Mit Tieren, In Grün
Kinderteppich Weltkarten-Design Tiere Bunt
Inhoud 1
van € 20,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben